Hugs & Food

Hugs & Food er domkirkens spise- og værested for hjemløse i København og har lokaler i Turesensgade 21, 1366 Kbh K. Hugs & Food har åbent alle hverdage kl. 11 - 14 for hjemløse, som kan komme forbi og få et gratis måltid sund, nærende mad.

Læs mere om Hugs & Food i vores PDF præsentation (klik på billedet):

Læs mere på www.hugsandfood.com

Støt arbejdet med at støtte hjemløse

Ønsker du at støtte arbejdet i Hugs & food modtages alle beløb med tak på kontoen hos Danske Bank:
Reg 9541 -  Konto 101 29 7 29.

Du kan også støtte Hugs & Food på MobilePay 655212

Vor Frue Kirke – de hjemløses kirke

Vor Frue Kirke er sognekirke for Københavns hjemløse. Et væsentligt led i kirkens arbejde for at hjælpe de hjemløse og socialt udsatte er spise- og værestedet Hugs & Food, der ligger i kælderen på hjørnet af Turensensgade og Nansensgade i København . Her kan byens hjemløse komme forbi alle hverdage og fået et varmt, nærende frokostmåltid, samt hjælp til div. problemstillinger af værestedets tilknyttede socialarbejder. Hugs & Food er tilknyttet hjemløseudvalget under Vor Frue Sogn. Bag Hugs & Food står et udvalg på 10 personer.

Hugs & Food ledes til daglig af Justine Mitchell og har plads til 42 spisende gæster. Årligt får Hugs & Food over 10.000 besøg af folk med alle mulige nationaliteter. Mange af de hjemløse er misbrugere og frokostbesøget i Hugs & Food er for nogle dagens eneste måltid.

Billede fra Hugs & Foods lokaler i Nansensgade i København


Arkivfoto fra Hugs & Foods lokaler i Turesensgade 21, 1366 København K.