Opdateret 18. august 2020

Vor Frue Kirke er åben for besøgende og kirkegængere. For at forhindre smittespredning af coronavirus gælder en række forholdsregler. Vi henviser desuden til at alle tager hensyn til hinanden og følger personalets anvisninger i kirken. Læs mere

Her finder du generel information vedrørende kirkens museum og butik, de kirkelige handlinger som foregår i Vor Frue Kirke, det frivillige arbejde og Besøgstjenesten.

Menuen indeholder også beskrivelse af konfirmation - med tilmeldingsformular - og tekst omkring sjælesorg: personlig samtale med en præst.

Man finder ligeledes vejledninger for handicappede samt en sektion omkring takt og tone i kirken.

Er du ikke allerede medlem af folkekirken finder du her også link og vejledning til indmeldelse i menupunktet Bliv medlem af folkekirken.