Københavns Domkirke er (foreløbig) lukket frem til den 14. april 2020. Det skyldes myndighedernes anvisninger i forhold til at begrænse smittespredningen af coronavirus.

Alle gudstjenester, koncerter og andre aktiviteter i Vor Frue Kirke er derfor aflyst! Det samme gælder for alle aktiviteter i Sct. Andreas Kirke.  

Morgenandagten bliver afholdt og sendt på DR P2 og DR2 (som normalt), men der er ikke offentlig adgang til selve kirken. 

Læs mere - klik her

In English

Due to the Coronavirus outbreak and following the Danish government’s direction, Church of Our Lady (Copenhagen Cathedral) is closed for visitors and tourists until April 14th. Read more


Her finder du generel information vedrørende kirkens museum og butik, de kirkelige handlinger som foregår i Vor Frue Kirke, det frivillige arbejde og Besøgstjenesten.

Menuen indeholder også beskrivelse af konfirmation - med tilmeldingsformular - og tekst omkring sjælesorg: personlig samtale med en præst.

Man finder ligeledes vejledninger for handicappede samt en sektion omkring takt og tone i kirken.

Er du ikke allerede medlem af folkekirken finder du her også link og vejledning til indmeldelse i menupunktet Bliv medlem af folkekirken.