Anna Caroline Olesen

Anna Caroline Olesen, mezzosopran, er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium af Henriete Bonde-Hansen. Hun har sunget fere solistparter i oratorier og messer ved koncerter i bade indog udland, blandt andet som solist i Mozarts c-mol Messe med Danmarks Underholdningsorkester. 

Anna er fast medlem af DR KoncertKoret, foruden at assistere i de førende ensembler herhjemme, herunder DR Vokalensemblet og Theatre of Voices, har hun desuden fere gange sunget med det tyske solistensemble Phønix16, der specialiserer sig i ny musik, bl.a. ved festvalerne ”Documenta” i Athen og ”MaerzMusik” i Berlin. 

Især den ny vokalmusik interesserer Anna, hun har ofe Luciano Berios store a capella værk ”Sequenza III” pa programmet og hun er desuden aktuel med hovedrollen i forestllingen ”GULD”, en nyskrevet opera for børn af den hollandske komponist Leonard Evers i opsætning af Kind of Opera. 

Foruden at synge i Vor Frue Kantori er Anna ansat som sanger pa Rigshospitalet, hvor hun bl.a. leder Morgensang hver uge.