Undervisningsmateriale om Vor Frue Kirke

Download og print undervisningsmateriale om Vor Frue Kirke, der bl.a. fortæller om Vor Frue Kirkes arkitektur, skulpturer og kirkeliv generelt. Materialet er bygget op med information og spørgsmål, som kan bruges i skoleklassen og i kirken, hvor eleverne opfordres til at gå rundt og undersøge og udforske kirkerummet, ligesom de udfordres med spørgsmål om arkitektur, skulpturer og deres eget forhold til kirken. 

DOWNLOAD UNDERVISNINGSMATERIALE - KLIK HER (formatet er A5 og kan printes som et hæfte). 

Bemærk: Når man kommer som en stor gruppe eller en skoleklasse i kirken, gælder der særlige regler og hensyn, som man kan læse mere om under takt og toneklik her


Download undervisningsmateriale til udstillingen Vor Frue Kirke og Reformationen 2017

Med udgangspunkt i udstillingen i 2017 "Vor Frue Kirke og Reformationen" blev der udarbejdet et materiale, der både giver oplysninger om reformationen og giver anledning til refleksion over elevens hverdag.

Det lille hæfte er skrevet med tæt forbindelse til udstillingen, men der er også almene oplysninger om reformationen, så det kan bruges helt uafhængigt af udstillingen.

Download og print selv. Der ligger en pdf version beregnet for 3.-6. klasse/minikonfirmander og en beregnet for 7.-9. klasse/konfirmander.