Lørdage i oktober og november kl. 12-12.30 - Fri entré

JONATHAN SIEVERS
16. NOVEMBER KL. 12-12.30
Der er besøg fra den andenside af gaden lørdag den 16. november, når den nye organist ved Sct. Petri Kirke er solist ved matinéen. Jonathan Sievers er uddannet ved Hamburger Musikhochschule og har været organist i Sct. Petri siden januar 2019. Ved matinéen i domkirken spiller han værker af Reger, Hindemith og Sjostakovitj.

HANNE KUHLMANN
23. NOVEMBER KL. 12-12.30
Domorganist Hanne Kuhlmann sidder igen ved orglet ved matinéen d. 23. november, og det bliver igen med musik af Leif Kayser – denne gang hans store orgelværkToccata sopra Ave Maria.

LISA HESSELBOM
30. NOVEMBER KL. 12-12.30
Den svenske organist Lisa Hesselbom har både en kandidat- og en mastereksamen fra Musikhögskolan i Malmö, og hun arbejder nu som organist i Ystad. Hun er gæstesolist ved matinéen i domkirken lørdag d. 30. november.