Udstilling fra maj til december 2019.

Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen fyldte 60 år i februar 2019, og i den anledning blev han portrætteret af den unge kunstner Frantz Nicolaus Klindt Nielsen. 

Normalt bliver sådan et portræt først hængt op i Københavns Domkirke, når biskoppen fratræder sit embede. Men vi har fået lov at låne billedet til årets udstilling Biskoppens portræt i Domkirkens Museum. 

Der hænger i forvejen en række portrætter i Vor Frue Kirkes sidegange. Udstillingen vil bringe os rundt om biskopperne på malerierne og kunstnerne bag dem. 

Udstillingen Biskoppens portræt åbner tirsdag d. 14. maj 2019 kl. 17 og herefter er museet åbent mandage til torsdage kl. 11-16, fredage og søndage kl. 12-16. Bemærk: Der kan være lukket ved kirkelige handlinger. 

Det er muligt at bestille en omvisning i udstillingen eller i kirken. En omvisning i dagtimerne koster 500,- kr. og bestilles på kontor@domkirken.dk


I den nye udstilling "Biskoppens portræt" i Domkirkens Museum kan du se kunstneren Frantz Nicolaus' nye portræt af biskop Peter Skov-Jackobsen.