Torsdag d. 28. oktober 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:30
Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67, 1119 København K
Sangeftermiddag med Carsten Seyer-Hansen

Vi synger sammen! Kom og dyk ned i den danske sangskat med skønne melodier og fantastisk lyrik, og vær med til at synge både de sange, som sidder på rygraden, og nogle af fremtidens ørehængere. Til hver gang inviterer vi en sangglad gæst, som præsenterer og vælger dagens sange.

Denne eftermiddag er det Carsten Seyer-Hansen, der siden august 2020 har været kapelmester for Københavns Drengekor og kantor ved Københavns Domkirke, som vælger dagens sange.

Sangeftermiddagene er arrangeret af Vor Frue Kirke og Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67.

Der er fri entré, men begrænset antal pladser.

Der er også sangeftermiddag i Trinitatis Sognehus torsdag den 25. november kl. 14.30-16:30, hvor Julie Damlund, sognepræst ved Lundehus Kirke, vælger dagens sange. Julie Damlund har arbejdet med Ole Sarvigs salmeforfatterskab. Ole Sarvig ville være blevet 100 år den 21. november.

Foto: Per Rasmussen