Foredrag og samtale med Christian Grøndahl om tro og gudsopfattelse.

Foredrag og samtale med Christian Grøndahl om tro og gudsopfattelse.

Torsdag d. 11. november 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:30

Med sine fortællinger i novellesamlingen Dage som græs (2020) præsenterer forfatter Jens Christian Grøndahl os for præcise tidsbilleder af os selv og hvad der er på færde i de eksistentielle dilemmaer og diskussioner om moral, identitet og politik, som optager os. Et af motiverne i fortællingerne handler om troens betydning for det moderne menneske og dens plads i et moderne samfund.

Vi har inviteret Jens Christian Grøndahl til en samtale om tro og gudsopfattelse i tiden og hvilken rolle de spiller i hans forfatterskab.

Jens Christian Grøndal udgav i det tidlige efterår bogen Troen ifølge Jens Christian Grøndahl. Bogen indgår i forlaget Eksistens serie Troen ifølge….

Jens Christian Grøndahl er forfatter og har bl.a. modtaget Herman Bangs mindelegat og De Gyldne Laurbær.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Trinitatis Kirke og finder sted i Trinitatis Sognehus, Pilestræde 67. Der er fri entré, men begrænset antal pladser.