Lørdag d. 9. juli 2022, Kl. 12:00 til kl. 13:00
Domkirken, Nørregade 8, 1165 København K

SOMMERKONCERT

Gratis orgelmatiné, lørdag kl. 12-13.00 i juli & august.

Københavns Domkirke inviterer nogle af verdens dygtigste konservatorieuddannede organister, der hver lørdag opfører fantastiske værker fra det klassiske musikrepertoire, så kom og hør med.

9. juli Mark Baumann, Tyskland/Danmark
Ved denne koncert deler Mark Baumann oplevelsen fra sin allerførste orgelplade. Koncertens indhold er nemlig det samme som på pladen: barokmusik af bl.a. Bach, Buxtehude og Bruhns. Mark Baumann er uddannet ved Hochschule für Musik i sin fødeby Hamburg. Han har arbejdet 10 år ved den tyske Sankt Petri Kirke i København, og siden 2018 været organist og kantor ved Vor Frue Kirke i København.

Han spiller: JOHANN SEBASTIAN BACH, NIKOLAUS BRUHNS, JOHANN G. WALTHER, JOHANN PACHELBEL, DIETRICH BUXTEHUDE, JOHANN PACHELBEL, JOHANN G. WALTHER, ANONYM og

JOHN BULL.