Torsdag d. 30. april 2020, Kl. 18:30 til kl. 19:45

Vi mødes i Rotunden (indgang fra Fiolstræde) og øver de korte, meditative sange fra det økumeniske klosterfællesskab i Taizé i Frankrig. Sangene synges til Taizéaften hhv. den 1. og 3. søndag i hver måned. Alle er velkomne, og der kræves ikke forkundskab.

De Taizé-inspirerede andagter i Natkirken er et rum til ro og fordybelse. Sangen er i højsædet, og derudover består andagterne af bøn og stilhed. Alle er velkomne, og der kræves ikke forkendskab - kun lysten til at synge sammen med hver sin stemme.

Taizé er et økumenisk broderfællesskab i den franske by Taizé. Klostret har sin egen musikalske tradition i form af korte og enkle sange, der gentages mange gange, hvilket skaber den meditative stemning.

Se mere på www.domkirken.dk/taize