• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 19. februar 2020, Kl. 16:00 til kl. 18:00

I fortælleklubben for børn fra 6-12 år fortælles de gode gamle bibelhistorier i det forunderlige fortælletelt, som står i kirkens tårn. Vi taler sammen om historierne, synger og laver forskellige kreativiteter, som børnene kan få med hjem.

Denne onsdag eftermiddag skal vi tale om historien om Abraham og Sara. Sognepræst Stine Munch skriver:

"Engang havde Gud lovet Abraham, at han skulle blive stamfar til et stort folk - et folk der var så talrigt som himlens stjerner og sandkornene på stranden. Men Abraham og Sara kunne ikke få børn. De var efterhånden blevet gamle og havde opgivet håbet. Så en eftermiddag skete der noget…"

SE OGSÅ: Fastelavnsgudstjeneste søndag 23. februar kl. 14

Børnene afleveres i kirkens forhal kl. 16, hvor de modtagets af kirkens personale og frivillige. Derefter går vi op i teltet. Forældre kan så benytte lejligheden til at få et par børnefri timer inden børnene skal afhentes igen kl. 18, eller de er velkomne til at spise med kl. 17.30 til et let måltid.

Tilmeld jer gerne til sognepræst Stine Munch på SMS: 24 43 48 27.

Læs mere om aktiviteter for børn på www.domkirken.dk/børn