• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 1. oktober 2019, Kl. 16:00 til kl. 18:00

Sognepræst Stine Munch fortæller historien om Abraham, der også bliver kaldt for troens fader. Abraham fik nemlig den utrolige opgave af Gud, at han skulle ofre sin eneste og elskede søn Isak.

Men Abraham holdt fast i troen og vandt derigennem Isak tilbage - og troen. Hør hele historien, når sognepræst Stine Munch fortæller i kirkens forunderlige fortælletelt på tirsdag d. 1. oktober kl. 16-18.

I fortælleklubben for børn fra 6-12 år fortælles de gode gamle bibelhistorier i det forunderlige fortælletelt, som står i kirkens tårn. Vi taler sammen om historierne, synger og laver forskellige kreativiteter, som børnene kan få med hjem.

Børnene afleveres i kirkens forhal kl. 16, hvor de modtagets af kirkens personale og frivillige. Derefter går vi op i teltet. Forældre kan så benytte lejligheden til at få et par børnefri timer inden børnene skal afhentes igen kl. 18, eller de er velkomne til at spise med kl. 17.30 til et let måltid.

Kommende datoer:

Tirsdag d. 1. oktober
Mandag d. 4. november
Tirsdag d. 10. december

Tilmeld jer gerne til sognepræst Stine Munch på SMS: 24 43 48 27.