• This event has already taken place.
Søndag d. 7. juli 2019, Kl. 19:00 til kl. 23:00

Taizéaften i Natkirken, søndag d. 7. juli kl. 19-23

De Taizé-inspirerede andagter i Natkirken er et rum til ro og fordybelse. Sangen er i højsædet, og derudover består andagterne af bøn og stilhed. Alle er velkomne, og der kræves ikke forkendskab - kun lysten til at synge sammen med hver sin stemme.

Taizé er et økumenisk broderfællesskab i den franske by Taizé. Klostret har sin egen musikalske tradition i form af korte og enkle sange, der gentages mange gange, hvilket skaber den meditative stemning.

Taizé i Natkirken består af to forskellige aftener: Taizéaften og Taizéworkshop. Læs mere og se datoer herunder:

TAIZÉWORKSHOP

Vi mødes i Rotunden og øver de korte, meditative sange fra det økumeniske klosterfællesskab i Taizé i Frankrig. Sangene synges til Taizéaften hhv. den 1. og 3. søndag i hver måned. Alle er vel- komne, der kræves ikke forkundskab.

Datoer: Torsdag den 4. juli og torsdag den 1. august kl. 19-20.15.

TAIZÉAFTEN

Vi mødes kl. 19 og øver aftenens sange. Kl. 20 holder vi en taizé-inspireret andagt med sang, bøn og stilhed. Kl. 21.30 synger vi Taizésang omkring lys-globen. Kl. 22.30: Bøn før natten.

Datoer: Søndage 7. juli, 21. juli og 4. august.