Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt til Odsherred

Tirsdag d. 23. august 2022 (hele dagen)

SOGNEUDFLUGT

Tirsdag d. 23. august kl. 9. fra Sjællør st.

Vi mødes på parkeringspladsen foran Sjælør station, hvor bussen vil afgå fra.

Årets sogneudflugt går til dejlige Odsherred.
Odsherred byder på mange skønne naturoplevelser og et helt unikt landskab som er skabt efter Danmarks istid. Overalt i området er der tydelige spor efter istiden, blandt andet det bakkede landskab. Det er ingen tilfældighed at Tour de France lægger vejen forbi i år. Der bliver ingen cykling for vores vedkommende, men alligevel vil vi kunne fornemme de strabadser cykelrytterne vil blive udsat for mens vi kører i det meget kuperede landskab.

Vanen tro bruger vi tiden i bussen på festlig fællessang og andre indslag. Turen byder på Først et besøg i Vor Frue Kirke i Roskilde, så videre op i Odsherred for at få et kig udover Sejerøbugten. Frokosten indtager vi på Restaurant Bothwell i Fårevejle, hvor man også liiige kan nå at se Fårevejle kirke. Dagen slutter i Grevinge, hos Anders Tangaa som er præst i Grevinge kirke. Anders var tidligere kordegn i Domkirken og han viser rundt og byder ind til kaffe. Vi lander ved Sjælør station omkring kl. 17.

Pris og tilmelding
Det koster 140 kr. for bustur, frokost og kaffe. Drikkevarer ved frokosten betales på stedet.

Tilmelding og betaling med dankort via nedenstående link – sidste frist den 9. august 2022. Husk at notere evt. allergier eller ønske om vegetarmad ved tilmeldingen.

TILMELD DIG OG BETAL HER

Hvis der er problemer med at tilmelde og betale online, ring eller skriv venligst til kirke- og kulturmedarbejder Lotte Schriver på: lotte@ domkirken.dk eller tlf. 61 61 62 26