Begivenheden har allerede fundet sted.

Babysalmesang, 3 hold i Sct. Andreas Kirke

Babysalmesang, 3 hold i Sct. Andreas Kirke

Onsdag d. 1. december 2021, kl. 11:00
Sankt Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K
Babysalmesang, 3 hold  i Sct. Andreas Kirke

Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 København K

Kl. 11.00: 0-12 mdr.

Kl. 12.00: 0-12 mdr.

Kl. 13.00: 0-12 mdr.

Babysalmesang i City, Sydhavn og Vesterbro er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse hvor glæden og nærværet er i centrum.

Babysalmesang i City

Babysalmesang er en musikalsk oplevelse i kirken for nybagte familier, hvor alle kan være med. Med salmesang og enkle rekvisitter skaber vi sammen en musikalsk stund, hvor sanserne bringes i spil. Kirkens smukke rum danner ramme om en tryg og rolig oplevelse, hvor glæden og nærværet er i centrum.

Deltagelse kræver ikke forudgående tilmelding. Til babysalmesang er der altid rum til at pusle og give børnene mad. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.

Babysalmesangen varetages af Pernille Tjørnemark og finder sted i Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148.

Læs mere om babysalmesang på salmedans.dk