Rundt på Bornholm – en heldagsudflugt med bus fra og til Frue Plads

Onsdag den 14. august 2019

Vi begynder dagen kl. 6.30 fra Frue Plads og kører gennem Sverige til færgen i Ystad, hvorfra der er en sejltur på ca. 1,5 time, så vi er fremme i Rønne kl. 9.50.

Vi kører rundt på øen, hvor vi skal se kirker, strand, klipper og vand, og smage på lidt sild og vin. Sognepræst Steffen Ringgaard Andresen er turguide og vi slutter dagen i Rønne i hus og have hos kirke- og kulturmedarbejder Susanne Torgard, inden vi køres ombord på færgen, der sejler fra Rønne kl. 20.30. Vi er tilbage på Frue Plads kl. 23.30.

Turen koster 500,- kr. Frokost er for egen regning, men i huset i Rønne vil der være lidt aftensmad. Tilmelding og betaling på kordegnekontoret Pilestræde 67, eller her på siden:

TILMELDING OG BETALING - KLIK HER

Husk pas eller anden billedlegitimation på turen, for der er kontrol i Sverige ved Øresundsbroen. Der er tilmeldingsfrist den 7. august.