Udgivet tor d. 21. jan 2021, kl. 09:00

Opdateret 21. januar 2021

For at begrænse smittespredning af coronavirus er kirkelige handlinger og aktiviteter i Vor Frue Kirke reduceret. Hold øje med vores kalender for opdateret program.

Læs også: Vor Frue Kirke og COVID-19

- Kirken er åben for andagtsøgende inden for normal åbningstid, men der lukkes maksimalt 5 personer ind i kirken ad gangen. Der er lukket i kirkens museum, for turister og rundvisninger.

- Der afholdes fortsat gudstjenester og fredagsaltergang, men i begrænset omfang og i forkortede udgaver uden sang fra menigheden. Se vores kalender for opdateret program. Øvrige aktiviteter som f.eks. fredagsfrokost, kirkekaffe, foredrag og koncerter er aflyst. 

- Fra og med søndag den 31. januar til og med søndag den 28. februar afholdes højmessen om søndagen for lukkede døre og uden adgang for kirkegængere. I stedet sendes højmessen live på DR1 kl. 10.15-11.15. I perioden er der adgang for kirkegængere om søndagen til gudstjenesten kl. 17, som bliver afholdt i en forkortet corona-venlig version. Læs mere

- Morgenandagten afholdes som normalt. Du kan også følge med på P2 og DR2. 

- Kirkelige handlinger (f.eks. begravelse eller dåb) afholdes stadig.

- Kirkekontoret er lukket for personligt fremmøde, men kan kontaktes via e-mail og telefon inden for normal åbningstid. Der er stadig mulighed for personligt fremmøde efter forudgående aftale.

Kategorier Aktuelt