Udgivet tor d. 19. sep 2019, kl. 00:30

Lørdag 28. september

Bliv mini-konfirmand på en dag! Lørdag den 28. september inviterer kirkerne i City og på Vesterbro 3. klasses elever til at tage med MysteriePatruljen på sporet af Gud!

Vi skal på opdagelse i bibelens fortællinger både ude og inde, oppe og nede, og med leg, drama og kreative udfordringer bliver alle sanser bragt i spil.

Vi starter i Vor Frue Kirke kl. 9 (Nørregade, 1165 Kbh K) med fælles morgenmad. Herefter sender vi forældrene afsted, så MysteriePatruljens arbejde kan begynde.

Vi slutter dagen med at forældre og søskende kommer kl. 16, hvor vi spiser sammen i Rotunden i Vor Frue Kirke.

Det er gratis at deltage. Medbring madpakke og drikkedunk i en rygsæk.

Tilmelding senest den 20. september til koordinator Sandra Skov Fallesen på mail:

ssf@vesterbrosogn.dk

MysteriePatruljen er arrangeret af kirkerne i City og på Vesterbro. Medvirkende præster er Stine Munch (Vor Frue Kirke) og René Høeg (Sct. Matthæus Kirke)

Kategorier Aktuelt