Udgivet ons d. 7. sep 2016, kl. 10:49

Med 8 kendte sangere, heriblandt Søren Huss, Maria Lucia og Povl Dissing, har jazzbassisten Chris Minh Doky nyfortolket den danske salmeskat.

Læs også: Smukke salmer i ny nordisk jazzlyd inviterer til sang og dåb

CD'en 'Et barn er født' kan købes i museumsbutikken i Vor Frue Kirke – Københavns Domkirke, eller bestilles ved at skrive til ansp@km.dk

Pris pr. CD: 100 kr. + porto. Ved køb af 100 stk. eller flere: 50 kr. pr. stk. + porto

Salmer

1. Se, nu stiger solen af havets skød med Dorthe Gerlach

2. Dejlig er jorden med Julie Berthelsen

3. Hil dig, Frelser og Forsoner med Søren Huss

4. Du, som har tændt millioner af stjerner med Dorthe Gerlach

5. Det dufter lysegrønt af græs med Povl Dissing

6. Nu titte til hinanden de favre blomster små med Julie Berthelsen

7. Sorrig og glæde de vandre til hobe med Cecilie Stenspil

8. Et barn er født I Bethlehem med Sara Grabow

9. Vor Herre tar de små i favn med Julie Berthelsen

10. Sov sødt, barnlille med Maria Lucia

11. Til himlene rækker din miskundhed, Gud med Kaya Brüel

12. Lysets engel går med glans med Kaya Brüel

13. Op, al den ting, som Gud har gjort med Cecilie Stenspil

14. Fred hviler over land og by med Sara Grabow

Medvirkende

Kaya Brüel, Povl Dissing, Julie Berthelsen, Søren Huss, Dorthe Gerlach, Cecilie Stenspil, Sara Grabow og Maria Lucia. Chris Minh Doky (kontrabas), Ole Kibsgaard (guitar, saz, dobro, mandolin), Steen Rasmussen (piano, keyboards og orgel), Jonas Johansen (trommer og percussion), Lars Vissing (trompet og flygelhorn), Hans Ulrik (harmonika, indisk bambusfløjte, penny whistle, altfløjte), Hafnia Strings: Suzy Frinking-violin, Niels Thorkild Levinsen-violin, Anna Widlund-bratsch, Frederik Waage-cello.

Alle arrangementer af Chris Minh Doky. Produceret og dirigeret af Chris Minh Doky.

Kategorier Gamle nyheder